Een eenvoudige sleutel voor bedrukte kartonnen bekers onthuld

  Naast de productiefaciliteiten in Groningen, beschikken over we tevens ons eigen faciliteit in China voor grote aantallen. Wilt u vollere aantallen wegens extreem lage prijzen? Belangstelling prijsopgave aan.

Wij snappen dat een ieder verschillende eisen stelt met de kartonnen bekers teneinde warme dranken in te serveren. Teneinde ervoor te zorgen het iedereen kan slagen in de online shop verlenen wij meerdere soorten kartonnen bekers met.

De koffiebeker waar u dan ook uw vingers niet aan dupliceert Heel veel gevraagd - een dubbelwandige beker Met de dubbelwandige koffiebeker leveren wij u ..

Kies de beker over de smaak en u ziet regelrecht de laagste prijs. Of bekijk verdere over bekerbedrukking.

Dit formaat aangaande 180 cc kan zijn standaard en past in iedere koffieautomaat over alle leveranciers. Voor Goedkopekoffiebekers.nl bieden wij naast die klassieker nog heel wat meer koffiebekers met. Doorloop ons collectie en ontdek die koffiebeker het best voor u past.

In die categorie bevinden zich veel bijzonder uiteenlopende mokken en bekers. Mokken, kopjes, lenzen en bekers betreffende keramiek en glas die ons zeer aantrekkelijk relatiegeschenk zijn ofwel geraken gebruikt in het festival ofwel de bedrijf alleen.

Meld jouw aan bedrukte kartonnen bekers wegens een nieuwsbrief Ontvang 1x ieder maand ons e-mail betreffende hete aanbiedingen en weetjes in onze webshop.

Op die manier vindt u dan ook iedere keer de juiste bekers. Bezoek hieronder onze categorieën. Klik op dit soort beker het u zoekt en u dan ook wordt daarna regelrecht tot dit productoverzicht gestuurd betreffende de desbetreffende categorie. Op deze plaats kan u de producten vervolgens kopen.

Koffiebeker 180cc / 7.5oz Kartonnen kraft beker 180cc in ons kartonnen look. Zeer geschikt een reguliere kop koffie.

Bij Maxilia beschikken over wij een eigen ontwerpstudio, supersnelle rakkers die zorgen het je logo zo echt geoorloofd op dit product komt.

Weet onze kartonnen koffiebekers zijn te drukken met de eigen logo ofwel opdruk en worden voorzien aangaande een full color opdruk, hierdoor kan zijn ieder ontwerp of merknaam mogelijk. Wij bedrukken kartonnen koffiebekers weet van 1000 stuks en kunnen alang in 15 werkdagen leveren!

Mede door een bijzondere coating met een binnenkant betreffende de wegwerp koffiebeker blijft de drank langduriger warm en op smaak.

Dan kan u de heerlijke soep serveren in kartonnen soepbekers welke na gebruik eenvoudig weggegooid mogen worden. U dan ook heeft nauwelijks afwas en raakt geen servies kwijt, maar u dan ook kunt de soep immers in hoogwaardige bekers serveren. Standaard

Maak nu billijk reclame met deze bedrukte kartonnen koffiebekers betreffende logo, zonder ofwel betreffende deksel, Wij bestaan in een meeste gevallen de fijnste en mocht u een lekkerder assortiment ontvangen vervolgens mogen wij in veel gevallen u dan ook ons nog beter aanbod vervaardigen, neemt u rustig contact op een vrijblijvende prijsopgave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *